Udrul extension i Chrome, Edge og Firefox gennem GPO

Denne guide er målrettet administratorer Uniqkey skal implementeres i virksomheden. I guiden forklares det hvordan Uniqkeys browser extension kan blive installeret via silent install i Chrome, Firefox og Edge.

Her kan du finde

• Forbered domaine til extension
  • Installér Uniqkey i Chrome
  • Installér Uniqkey i Edge
  • Installér Uniqkey i Firefox

Dokumentet er engelsk.

Ønsker du at fastgøre Uniqkeys extension til brugernes browser, kan du finde guides til det her:

Chrome

Keywords: Installation, installer uniqkey, silent install, browser extension, chrome, firefox, edge, guide til admin, onboarding.