Workaround: Logget ud af Uniqkey efter app opdatering iOS

Er du en af dem, som er blevet logget ud af Uniqkey på din iPhone, og ikke er i stand til at logge ind igen, enten på grund af "Server error" eller du ikke kan huske din hovedadgangskode, så kan du prøve dette workaround og se om det virker for dig, vi har oplevet fra nogle af vores kunder at det virkede for dem.

Forudsætninger for dette workaround

1. Man skal have en krypteret backup af sin iPhone, som er taget via iTunes inden problemet opstod (da ny version af appen blev installeret).
  2. Den gamle version skal have været installeret og man skal have været logget ind i Uniqkey appen, da backuppen blev taget.
  3. Man skal selvfølgelig  kunne huske kodeordet til den krypterede backup!
  4. Backup/restore via iTunes kræver en del ledig diskplads og vil ikke lykkes, hvis der er pladsmangel.

Kan du sige god for, at du har en krypteret backup i iTunes med den gamle version af Uniqkey installeret og logget ind, og en kode du kan huske, så fortsæt til nedenstående vejledning.

1. Tag en ny krypteret backup af din iPhone i iTunes inden, at du går i gang med at gendanne din iPhone fra den gamle backup.
  2. Gendan din iPhone ud fra den tidligere backup.
  3. Vent til den gamle version af Uniqkey er installeret.
  4. Åben nu Uniqkey appen og rul ned i logins, og åben din hovedadgangskode. (Virker kun hvis du var logget ind da du lavede backuppen).
  5. Gendan din iPhone ud fra den nye backup.
  6. Vent til Uniqkey (ny version) er blevet installeret.
  7. Åben nu Uniqkey og log ind ved brug af hovedadgangskoden.

Virker det stadig ikke efter, at have fulgt guiden helt igennem, så tage endelig kontakt til os på support@uniqkey.eu

Er du en af dem som det virker for, så er du også meget velkommen til, at skrive ind til os og videregive dette.

Keywords: logget ud, iphone, mac, itunes, hovedadgangskode, kan ikke huske hovedadgangskode, masterpassword, workaround, backup, logget ud efter opdatering, opdatering