Workaround: Flyt logins til en anden bruger

Vi har oplevet nogle kunder har haft diverse udfordringer med, at flytte logins i admin portalen. Dette er ikke hensigtsmæssigt, og er noget som vil blive fikset inden længe.

I denne workaround bryder vi de fejl ned, som vi har oplevet nogle af vores brugere har haft, og hvordan man kommer udenom dem, indtil et permanent fiks bliver rullet ud.

Tomt felt i Flyt adgangskoder

Dette problem opstår når man søger efter en bruger, og så følger det normale flow for at flytte logins.

Er brugeren den eneste der kommer frem efter søgningen, så vil der ikke være nogle at flytte til, da destinations-brugeren skal være på listen af brugere der kommer frem.

Vi har genskabt problemet således:

• Hvis jeg vil flytte logins fra Simon Hansen til Katrine Erichsen.

• Jeg søger derefter på Simon Hansen.
    • Klikker jeg ind på Simon Hansen, og prøver at flytte hans logins vil det se ud, som det første billede med ingen at flytte til, da der kun er Simon Hansen på denne liste.

Løsningen: Søg efter brugeren på listen via. Ctrl + F eller rul op og ned på listen.

(Dette er ikke altid muligt for virksomheder med mere end 100 brugere i virksomheden).

Brugere der flyttes til/fra er ikke på samme side

Dette problem opstår, hvis man prøver at flytte til/fra en bruger hvor man skal skifte side i listen over brugere. Da man skifter side, så er brugeren man vil flytte til/fra ikke længere på samme side, og derved kan det ikke lade sig gøre.

Vi har genskabt problemet således:

• Her prøver jeg at flytte logins fra Simon Hansen til Katrine Erichsen, men vi er ikke på samme side, så derfor kan det ikke lade sig gøre.

Løsningen: Vi har lavet en quick-fix så dem der oplever dette problem kan få flyttet logins, hvis man har flere brugere end vist på siden.

1. Først så tryk ”højreklik” nede i sektionen hvor man vælger, hvor mange rækker man vil have vist.
  2. Tryk derefter ”Undersøg”.

1. Efter du har trykket ”Undersøg” kommer DevTools frem ude i højre side, som vist på billedet.
    • Vælg den der hedder select aria-label” rows per page” som markeret på billedet.
    • Vælg den Value der står med blåt -> ændre den fra 100 til 1000 og tryk ”Enter”.

1. Det skulle gerne se således ud:

1. Luk derefter DevTools ved at trykke på krydset.
  2. Opdater siden, og vælg ”100 rækker” Den fulde liste med brugere burde gerne komme frem ligesom på billedet.

Som nævnt, så er dette et midlertidigt quick-fix indtil en permanent løsning bliver tilgængelig inden længe.

Keywords: Flyt logins, quick fix, quick, fix, workaround, work-around, samme side, kan ikke flytte logins, flyt brugere, kan ikke flytte brugere, brugere på samme side